Fördelar med coworking för företagare

Coworking är ett flexibelt sätt att arbeta och fungerar för företag av alla storlekar, samt frilansare och entreprenörer. Fördelen med kontor avsedda för coworking är att de är utformade just för samarbete och en hög grad av dynamik vilket ger möjlighet till att nätverka, arbeta och dela med sig av idéer. Som företagare kan du hyra ett eller flera privata kontor där ni har en dedikerad plats men samtidigt har tillgång till gemensamma faciliteter.

Hos helio.se hittar du som företagare coworking spaces på elva centrala platser i Malmö och Stockholm. Du kan hyra skrivbord, öppna kontor eller mötesrum. Här finns möjlighet att ta del av föreläsningar, frukostar, hälsoprogram och nätverksträffar. När du väljer Helio.se för att boka coworking spaces får du gemensamma ytor med reception och snabbt WiFi.

Framtidens flexibla arbetsliv

Distansarbete har under de senaste åren visat sig vara effektivt och ett bra sätt att upprätthålla produktiviteten. I framtiden kommer vi att arbeta på många olika sätt. Satellitkontor är ett alternativ utanför staden eller på en attraktiv plats som Åre vilket ger en särskild identitet för kontoret. Om ett företag vill avstå från att ha ett fast kontor men ändå vill ha fysiska möten kan de välja ett ställe som är ”on demand” som coworking, mässhallar eller utomhuskontor. Här finns fördelar i att kunna stärka företagskulturen och laga mat tillsammans på kontoret, samtidigt som medarbetarna också kan sitta hemma och jobba vid behov.

Nätverkande och högre flexibilitet

Ett coworkingkontor är ett bra ställe att träffa nya människor. Din verksamhet får en starkare identitet när medarbetarna rör sig bland anställda som arbetar med andra saker än vad de själva gör. Här går det att starta nya samarbeten där unika talanger från olika branscher möts och kan starta upp nya projekt. Coworking ger också möjlighet till en stor flexibilitet där det går att välja varierande alternativ för olika budgetar.

Leave a Reply

mts_cool